Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ακατανόμαστος-Επισήμως κατά διαταγή ο Μπογιόπουλος

Γράφαμε πριν λίγες μέρες για τη πάγια τακτική του  εξαφανισμένου ονόματος ,και τη σιωπή των άσπονδων πλην λαλίστατων για άλλα "συντρόφων" του Ν.Μπογιόπουλου.

Προχθές μεταφέραμε την είδηση από πιτσιρίκο,ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος συμμετέχει στην παράσταση του Θεάτρου του Κώστα Καζάκου.

Και να η επιβεβαίωση πως πλέον ανήκει στους επισήμως ακατονόμαστους κατά διαταγή της κλίκας των διωκτών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Τους κάνει αόρατους!


«Η Ανάκριση» του Πέτερ Βάις (Die Ermittlung, 1965), ορατόριο σε 11 ωδές, είναι ένα συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό και δριμύ κατηγορητήριο κατά του ναζισμού, που βασίστηκε στα πρακτικά της δίκης βασικών στελεχών του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης και εξόντωσης του Άουσβιτς.
Το εμβληματικό, επίκαιρο αυτό έργο επέλεξε να ανεβάσει φέτος ο Κώστας Καζάκος επικεφαλής ενός εξαιρετικού 12μελούς θιάσου, σε απόδοση – σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια Σταύρου Σ. Τσακίρη, σκηνικά – κοστούμια Θάλειας Ιστικοπούλου και φωτισμούς Θανάση Σταυρόπουλου. Δραματολόγος: Δήμητρα Πετροπούλου. Βίντεο: Νάντια Σκούρτη.Εκτός από τον Κώστα Καζάκο συμμετέχουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Παύλος Ορκόπουλος, Τζένη Κόλλια, Θόδωρος Γράμψας, Γιάννης Γούνας, Μαρία Τζάνη, Εύα Κοταμανίδου, Δημήτρης Καλατζής, Σπύρος Τσεκούρας, Κωνσταντίνος Καζάκος, Κώστας Μπάρας, Ευθύμης Ξυπολυτάς.
 Παρεμβαίνει καταλυτικά ένας δημοσιογράφος … ως 13ος.
Ριζοσπάστης, 20.20.2013
Βρε ποιος να ‘ναι, βρε ποιος να ‘ναι ο 13ος της παράστασης, του οποίου το όνομα παρασιωπάται;
Μήπως είναι δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη;-
Μήπως είναι δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη του οποίου η στήλη κόπηκε πρόσφατα χωρίς εξήγηση;
Και γιατί, αφού δεν εμφανίζεται ινκόγκνιτο, παραμένει για τον Ριζοσπάστη ανώνυμος;
Ρητορικά τα ερωτήματα. Άλλωστε οι σύντροφοι σε κάτι τέτοια τηρούν σιγή ιχθύος, καθώς, ως γνωστόν, όταν δεν αναφέρεις και δεν συζητάς κάτι, είναι σαν να μην υπάρχει.
Στη φαντασία τους. 
neyrospastis

Κανείς τους δε θα καταλάβει ότι το επόμενο στάδιο του μικρόψυχου είναι ο σκατόψυχος και το μεθεπόμενο ο γελοίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου