Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινός Οχετός...

Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού και σε  λίγες μέρες, μας έπνιξαν πάλι με τη μπόχα τους.

Τελικά μου φαίνεται "ουκ έστιν αριθμός",από τα μισθοφορικά καθίκια αυτά.
Είναι παντού ακροβολισμένοι και με το δικό του όπλο ο καθένας,πυροβολεί,εκτελεί,και αμείβεται από τους εντολείς του.


ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΣ-ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει ανοίξει ενεχυροδανειστήριο στην Καλαμάτα το οποίο αγοράζει χρυσαφικά και κοσμήματα.

.........................................................................................................................................................ΡΑΓΙΑΣ εμετικός ,προσμένει αμοιβή για τον αυτοεξευτελισμό του. ΣμαράγδΗ κάθε εξουσίας.

Πως κοιτάζει,....σα σκυλάκι πεινασμένο που περιμένει να του πετάξει το κόκκαλο το αφεντικό του και κουνάει την ουρά του με λαχτάρα

.................................................................................................................................................


Διβάνη-Χωμενίδης-Τατσόπουλος-κλπ

Κρατικοδίαιτοι δεκανείς και κηπουροί,κομματόσκυλα που παριστάνουν τους λογοτέχνες, ασελγώντας κατά συρροή σε ζώντες και τεθνεώντες.
Τρίζουν τα κόκκαλα του Παπαδιαμάντη,και χειροκροτεί ο Σπύρος Μελάς....

............................................................................................................................................

Να δράσει ο Στουρνάρας ο αθώος 
Οι δανειστές βάζουν στο τραπέζι πρόταση για την είσοδο ξένων manager με υπερεξουσίες στο Ταμείο, ενώ δεν δίστασαν να ζητήσουν ακόμα και την αναστολή της λειτουργίας του και την παραχώρηση του έργου του (εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου) να την αναλάβει ιδιωτική εταιρία.
Έπρεπε να δημιουργηθεί σκηνικό για να μπορεί να προχωρήσει ο Υπάλληλος τους Στουρνάρας.
Φτιάχτηκε το κατωτέρω μυθιστόρημα από τους ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ
Σταυρίδης-ΤΑΙΠΕΔ στο jet Μελισσανίδη ΔΩΡΕΑΝ
και ΛΑΜΟΓΙΟ και ΨΕΥΤΗΣ και ΗΛΙΘΙΟΣ και ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ ???-O ίδιος ο Στέλιος Σταυρίδης έδωσε στη δημοσιότητα την επίμαχη φωτογραφία με την αεροσυνοδό με την οποία πόζαρε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κεφαλλονιά με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη. 
Εν αγνοία του, κοινώς από λάθος.
Ο πρώην επικεφαλής πλέον του ΤΑΙΠΕΔ, είπε τη Δευτέρα μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι θέλησε να στείλει τη φωτογραφία από το κινητό του, μέσω e-mail, στο μαγαζί του στην Κεφαλλονιά, ώστε να την δει η οικογένειά του, ωστόσο, από λάθος την προώθησε σε τοπική εφημερίδα. 
Πόσοι σε πίστεψαν συμμορίτη σεσημασμένε.

.....................................................................................................................................................Δείγμα,είναι πολλοί σαν αυτόν για την ΥΕΝΕΔ
ένα από τα κατάδικά τους παιδιά!
 Βασίλης Αλεξόπουλος: Ο διευθυντής Αρχείου της ΕΡΤ, έδειξε από την πρώτη στιγμή μετά το «μαύρο» ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τομέα ευθύνης του. Σε κάθε ευκαιρία έσπευδε να διευκρινίσει..
ότι «εγώ δεν ανακατεύομαι με τα πολιτικά» (μην του μείνει και καμιά. ρετσινιά!), αλλά ότι έκανε βάρδιες για να είναι βέβαιος πως καμία απώλεια δεν θα σημειωθεί στο υπ' ευθύνη του υλικό. Όταν έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες πως βρίσκεται μεταξύ αυτών που απαρτίζουν τη βασική ομάδα του μεταβατικού φορέα, κάποιοι συνδύασαν το «ιδιαίτερο»ενδιαφέρον του για το αρχείο, με την τεράστια ανάγκη της ΔΤ για υλικό με το οποίο θα γεμίζει το πρόγραμμά της.
Οι πιο καχύποπτοι θυμήθηκαν και το ραντεβού του με τον κ. Καψή (το είχε αποκαλύψει ο τελευταίος από το βήμα της Βουλής) με επίσημο αντικείμενο να καθησυχαστεί ο υφυπουργός  ότι το ΑΡΧΕΙΟ είναι καλά!
Ο  Βασίλης Αλεξόπουλος, είναι κουμπάρος με τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Παναγιώτου, αλλά και με τον Μενέλαο Δασκαλάκη της  ΝΔ, ο οποίος διετέλεσε μεταξύ άλλων Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, επικεφαλής της Πολιτικής Ακαδημίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής", ενώ είναι Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Πηγή: Το Χωνί

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κύριος Αλεξόπουλος προσελήφθη στο μεταβατικό φορέα της ΔΤ ως Ελεύθερος Ρεπόρτερ στις ειδήσεις, παρότι δεν έχει καμία εμπειρία, κοινώς δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΟΣ είδους ρεπορτάζ, σύμφωνα με μαρτυρίες πρώην συναδέλφων του! Βέβαια σύμφωνα με την προκήρυξη απαραίτητη προϋπόθεση για πρόσληψη στον μεταβατικό φορέα ήταν να έχεις  εμπειρία στο αντικείμενο για το οποίο υποβάλεις αίτηση. Δημοσιογράφοι με χρόνια προϋπηρεσία στο ελεύθερο ρεπορτάζ απορρίφθηκαν και ο κ. Αλεξόπουλος, ο κουμπάρος του Μενέλαου Δασκαλάκη, με ΜΗΔΕΝ προϋπηρεσία στο αντικείμενο, προσελήφθη!

.................................................................................................................................................

KAI TA ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ από το εξωτερικό

  • Δε χρειάστηκε παρά μόνο η σφαγή μερικών χιλιάδων ανθρώπων και ένα πραξικόπημα και έτσι ο υπάλληλος τους Χόσνι Μουμπάρακ, ο πρώην δικτάκτορας της Αιγύπτου ο οποίος ανατράπηκε από τη λαϊκή εξέγερση του 2011, πρόκειται να απελευθερωθεί από τη φυλακή μέσα στις προσεχείς 48 ώρες, αφού ο εισαγγελέας τον απάλλαξε από τις κατηγορίες οι οποίες τον βάρυναν 

  • Αρνείται να ερευνήσει η Κομισιόν τα σκάνδαλα της Εταιρείας Γερμανικών Σιδηροδρόμων (Deutsche Bahn) στην Ελλάδα. 
Η Γερμανία είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχει επικυρώσει και τις δύο διεθνείς συμβάσεις κατά της διαφθοράς, που έχει υπογράψει η ΕΕ.

...................................................................................................................................................


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ-είμαστε περικυκλωμένοι και είναι πάνοπλοι και αδίστακτοι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου