Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Business εκ του Περισσού-Ο 902 στα χέρια των καπιταλιστών


  • Πουθενά δεν υπήρχε διάψευση της πώλησης των 902 τηλε και ράδιο από το πρωί.Τελικά μία ανακοίνωση στις 8.30 το βράδυ,το επιβεβαίωσε,χωρίς να λέει σε ποιους πουλήθηκαν.
  • Πριν λίγους μήνες,Τον έκλεισε και μετά τον ξανάνοιξε για να μη χάσει το δικαίωμα πώλησης.Τράβηξε πολύ το παζάρι.
  • Αν αληθεύει ότι στους αγοραστές είναι και ο Μαρινάκης,τότε η συνέντευξη  του Κουτσούμπα στην εφημ."Παραπολιτικά" ιδιοκτησίας Μαρινάκη έχει πανηγυρικό χαρακτήρα για το αλισβερίσι.
  • Όλοι οι εργαζόμενοι αποκεφαλίζονται.Στα οφειλόμενα θα τους επιβληθεί "κούρεμα"40%.
  • Άντε βρε,καλοφάγωτα. Με τόσα λεφτά που ακούγονται θα τους ξεκάνετε τους εχθρούς  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  

Υπήρχε όμως μία εκπομπή καλή, "Ποιητική αδεία" λεγόταν στο ραδιόφωνο τη Κυριακή,την έκανε ο Μηλιώνης.

από pitsirikos

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα θα μας θάψουν όλους», το ΚΚΕ πούλησε σε επιχειρηματία τον τηλεοπτικό και τον ραδιοφωνικό σταθμό 902, ενώ υπάρχει η σκέψη να του πουλήσει και τον «Ριζοσπάστη» αν ο επιχειρηματίας δεχτεί να κρατήσει τον τίτλο και το σφυροδρέπανο. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες -που διαψεύδονται-, ο επιχειρηματίας που αγόρασε τον 902 είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, οπότε μπορεί το ΚΚΕ να προτίμησε τον Μαρινάκη επειδή ο Ολυμπιακός φοράει κόκκινα.

Το ΚΚΕ σκέφτεται να πουλήσει και το Σπίτι του Λαού αλλά περιμένει να ανέβουν οι τιμές στην αγορά ακινήτων.

Πληροφορίες πως το ΚΚΕ θα πουλήσει σε επιχειρηματία και τον τίτλο του κόμματος διαψεύδονται ως αντικομμουνιστική προπαγάνδα.

Όλοι οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού 902 θα απολυθούν αλλά αυτοί δεν δουλεύουν στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, οπότε δεν πειράζει που θα μείνουν άνεργοι και δεν πρέπει να τους συμπαρασταθεί κανείς.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ αναφέρει πως πουλάει τον 902 επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να έρθουν στην εξουσία οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και να του πάρουν τους σταθμούς, οπότε τους πουλάει τώρα για να τους σώσει από τα χέρια των κομμουνιστών.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως το έχει γονατίσει η κρίση του καπιταλισμού και πως ελπίζει ο καπιταλισμός να πάρει πάλι τα πάνω του, ώστε να μπορέσει το Κόμμα να αποκτήσει ξανά τηλεοπτικό σταθμό για να διαφημίζει μαξιλάρια. Συγγνώμη, κομμουνιστικά μαξιλάρια.

Στο ΚΚΕ έχει μείνει πια μόνο ο τίτλος. Τελικά, αυτό είναι το ΚΚΕ: ένας τίτλος. Αδειανός.

(Το ΚΚΕ είχε στην κατοχή του επί 22 χρόνια μια τηλεοπτική συχνότητα και έναν τηλεοπτικό σταθμό και σήμερα τον πουλάει, χωρίς να έχει καταφέρει να δημιουργήσει ούτε μια εκπομπή που να θυμόμαστε. Οπωσδήποτε, αυτό είναι μεγάλη επιτυχία.)



Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται σχετικά με το αντίτιμο αναφέρουν ό,τι έγινε ανταλλαγή με βαπόρια,γιατί ο Περισσός θέλει να αναδιαρθρώσει τις επενδύσεις του,και να επεκταθεί στον εφοπλισμό που δεν γνωρίζει κρίση και πραγματοποιεί το όνειρο του διεθνισμού. 

4 σχόλια:

  1. Μπορούμε να το δούμε και αλλιώς

    Ειναι κινητικότητα
    Είναι εξυγίανση
    Είναι μεταρρύθμιση
    Είναι μείωση ελλειμάτων
    Θα δημιουργηθεί πρωτογενές πλεόνασμα στο κόμμα
    Είναι ορθολογικοποίηση του κόστους
    Είναι σακσες στόρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα να μη ξέρει κανείς ποιός είναι ο αγοραστής.
    Τα μυστικά του βάλτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Θέκλα του Αρκά,που τη θυμήθηκες τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή